Avycolwhitexpert

GIGI PUTIH, BERKILAT & LICIN!

Gigi kuning, berkarang, berkarat dan bau mulut di sebabkan oleh kekurangan penjagaan mulut dalam kehidupan seharian.

Pemutih gigi avycol whitexpert, mampu menjaga gigi anda setiap hari sepanjang masa di mana pun anda berada! Di rumus khas untuk perokok, pengkonsumsi kopi/teh, alcohol, gula dan sebagainya.

RM49 WITH MONEY BACK GUARANTEE
GIGI PUTIH, BERKILAT & LICIN!

Gigi kuning, berkarang, berkarat dan bau mulut di sebabkan oleh kekurangan penjagaan mulut dalam kehidupan seharian.

Pemutih gigi avycol whitexpert, mampu menjaga gigi anda setiap hari sepanjang masa di mana pun anda berada! Di rumus khas untuk perokok, pengkonsumsi kopi/teh, alcohol, gula dan sebagainya.

RM49 WITH MONEY BACK GUARANTEE

Anda Nak gigi putih, tiada bau mulut?

Jom tengok video macam mana cara avycol akan membina coating pada gigi anda, hanya dalam 1 kali penggunaan sahaja.

Coating yang ada dalam avycol mampu untuk melicinkan 100% permukaan gigi berbeza dengan ubat gigi biasa yang anda gunakan di rumah, coating avycol akan menjadi agen untuk menangkis segala sisa makanan termasuk kafffein, nikotin, alcohol dari terus melekat pada gigi yang menyebabkan mulut berbau dan sebagainya.

GIGI KUNING

Punca utama penyebab gigi kuning. Kromogen, zat pewarna yang ada dalam makanan dan minuman dapat menyebabkan kejadian enamel yang melekat pada gigi. Tannin, komponen pahit dalam buah-buahan tertentu mudah melekat pada permukaan gigi dan menyebabkan terjadi asid dalam makanan. Kandungan asid dalam makanan juga turut memberi kesan pada warna gigi, selain itu juga mengikis enamel gigi.

KARANG GIGI

Dalam bahasa medis, karang gigi disebut juga kalkulus. Pada asasnya, penyebab karang gigi terbentuk kerana penumpukan plak gigi yang mengeras dan melapisi bahagian-bahagian gigi.  Plak gigi terbentuk akibat sisa makanan dan protein yang bercampur dengan bakteria di dalam mulut. Plak membawa bakteri yang boleh merosakkan enamel gigi, hingga menyebabkan rongga mulut dan kerosakan gigi secara kekal serta penyakit gusi

MULUT BERBAU

Halitosis biasanya berlaku kepada pesakit ataupun orang sihat yang bangun dari tidur pada waktu pagi. Ia terjadi disebabkan tindak balas bakteria yang berada sekitar mulut terhadap bahan/sisa makanan yang tertinggal di dalam mulut, yakni di sekitar celah-celah gigi, kerongkong, lelangit, lidah dan gusi. Pakar pergigian berpandangan bahawa bakteria biasanya akan lebih aktif dalam mulut manusia ketika seseorang sedang tidur, ini kerana pada waktu itu, nutrien di dalam mulut adalah banyak, selain pH air liur yang lebih berasid dan kurang aktiviti mengunyah dan bercakap menyebabkan persekitaran dalam mulut manusia baik untuk aktiviti pengumpulan bakteria yang lebih aktif. Halitosis merupakan suatu penyakit yang mudah untuk dicegah dari terjadi dan mudah untuk dirawat, namun ia juga mudah berlaku jika kesihatan dan kebersihan mulut tidak dijaga dengan rapi pada setiap masa.

SPESIFIKASI PRODUK

Kesan Awal penggunaan boleh nampak dalam 1 kali penggunaan sahaja.

Teknologi Diamond Scrub Effect

Avycol menggunakan technology terbaru diamond scrub effect khas yang di akan membersih gigi, gusi dan mulut anda secara total.

Lapisan Luaran (Coating)

Bahan aktif yang ada di dalam avycol akan membina satu lapisan luaran gigi (coating) supaya gigi anda licin, berkilat dan berseri.

Tekstur Yang Lembut

Tekstur avycol sangat lembut sehingga mampu untuk menembusi celahan2 gigi bertujuan untuk membersih kawasan yang tidak terjangkau seperti penggunaan braces, veneer dan sebagainya.

Meratakan Kekotoran Gigi

Diamond scrub effect avycol akan meratakan segala kekotoran yang ada pada gigi seperti karang, plak dan karat secara perlahan2 mulai dari hari pertama anda menggunakan avycol di rumah dan gigi akan kembali cantik sempurna

Menghilangkan Bau Mulut

Kandungan dalam avycol juga mampu untuk menghilangkan bau mulut yang busuk, di sebabkan oleh tonsil dan sebagai nya.

Beribu Pengguna Berpuas Hati

Jangan risau, sejak hari pertama avycol di pasarkan. Kami telah membantu beribu pengguna avycol di malaysia untuk menyelesaikan masalah gigi pengguna avycol.

Pengunaan Yang Menjimatkan

1 tube 40gram untuk kegunaan 2 bulan, pengiraan untuk 1 pengguna sahaja.

PERUBAHAN KETARA SELEPAS MENGGUNAKAN AVYCOL WHITEXPERT

GIGI LICIN DAN BERKILAT

Avycol akan membina coating pada luaran gigi, supaya gigi akan terus licin dan berkilat dalam 60 saat sahaja.

99.99% melicinkan permukaan gigi supaya kekotoran susah melekat!

GIGI BEBAS KEKUNINGAN DAN MENGHILANGKAN BAU MULUT

Diamond scrub effect yang ada dalam avycol, mampu untuk memutihkan gigi, menanggalkan karang, karat gigi dan menghilangkan bau mulut.

99.99% mencantikkan semula gigi anda!

Bahan aktif yang terdapat dalam AVYCOL WHITEXPERT

Avycol cuma menggunakan bahan yang terbukti selamat.

  • Glycerin
  • Peg-8
  • hydrated silica
  • pentasodium triphoshate
  • flavour
  • sodium lauryl sulfate
  • titanium dioxide carborner
  • sodium saccharin
  • stannous fluoride
  • cocamidopropyl betaine
  • sodium fluoredi
  • limonene

Bukti keberkesanan AVYCOL WHITEXPERT

Ini antara realtime feedback 100% no editing yang kami terima dari pengguna avycol whitexpert di malaysia

Antara sebab kenapa anda patut pilih avycol whitexpert

Avycol whitexpert adalah produk terbaru yang ada di dalam pasaran, dengan mengfokuskan kepada golongan yang mementingkan kebersihan penjagaan oral.

Setiap penggunaan bahan2 yang ada di dalam avycol melalui fasa R and D oleh pengilang bertaraf halal di malaysia, mendapat sokongan dan kelulusan dari iso-9001 untuk pengeluaran produk bermutu dan berkesan.

Dalam pasaran di malaysia pula produk avycol whitexpert telah melalui pelbagai ujian keselamatan penggunaan termasuk npra lab test dari kementerian kesihatan malaysia.

Di berikan kelulusan untuk penjualan secara runcit di malaysia, dan di sahkan selamat untuk di gunakan oleh seisi keluarga.

Cara penggunaan avycol di rumah

Cara-cara penggunaan avycol amat mudah untuk di praktikkan di rumah atau di mana2 sahaja anda berada.

Amaran: produk ini sesuai untuk kegunaan orang dewasa dan kanak2 berumur 6 tahun dan ke atas sahaja.

  • Picit dan oles kan avycol whitexpert pada berus gigi anda.
  • Gosok gigi anda selama lebih kurang 1 - 2 minit, gosok dengan rata di celahan dan belakang gigi secara perlahan dengan pergerakan atas bawah dan memutar.
  • Bilas, pastikan anda mengikut sukatan penggunaan yang tertera di kotak bagi penggunaan kanak2 dan dewasa.

TAWARAN UNTUK HARI INI

HARGA PROMOSI SEKARANG RM49.00 (PERCUMA POS)

Dapatkan voucher khas untuk pembelian RM49 percuma pos sekarang! Setiap pembelian di bawah voucher anda akan menerima tools penggunaan avycol whitexpert di rumah beserta contest card bernilai RM250 (sila semak syarat penyertaan selepas anda buat pembelian, kami akan sertakan contest card di dalam parcel anda)

Info penting: voucher akan bertukar dari masa ke semasa setiap kali anda buka website ini, setiap user akan terima 1 voucher sahaja.

Harga RM49.00 (percuma pos) akan berakhir pada:

  • 00Hari
  • 00Jam
  • 00Minit
  • 00Saat

Berapa Harga Avycol ?

Harga asal RM79 tidak termasuk kos penghantaran, harga promosi yang anda terima ini adalah terhad di bawah pembelian voucher sahaja, Sila buat pembayaran sebelum tawaran ini tamat.

Kami memohon maaf, sekiranya selepas ini anda terpaksa beli dengan harga RM79 tidak termasuk pos.

Nota: harga akan kembali normal RM79 tidak termasuk kos penghantaran bila2 masa sahaja, tertakluk terma dan syarat.

Jangan Tunggu Lagi

Jangan risau! Wang anda akan di kembalikan 100% jika tidak ada apa2 kesan selepas habis 1 tube avycol whitexpert di gunakan.

Tertakluk terma dan syarat.

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
  • Caj tambahan RM10 dikenakan pada pelanggan.

Hubungi Kami

AVYCOL TRADING

No 2-2 (Second Floor ), Jalan Putra Impiana 1, Taman Putra Impiana,
47100 Puchong Selangor.
+60 10-247 7104
avycolbrands@gmail.com

Tahniah! Voucher awak telah aktif, sila follow step untuk pembayaran.

Kelebihan code promotion:
1. Beli dengan harga promosi
2. Percuma pos
3. Free berus gigi khas avycol
4. Free hygiene toothbrush headcover
5. Free 3 unit floss avycol
6. Free bag simpan produk
7. Contest card bernilai RM250

Semua ni awak akan terima dalam setiap pembelian hari ni… 😊